Nyhetsbrev december 2014 | VW Stockholm

Nyhetsbrev december 2014

2014-12-18
Året lider så smått mot sitt slut och för Volkswagen Personbilar i Sverige så kommer 2014 att bli det bästa året någonsin sedan mitten av sextiotalet. För oss på Volkswagen Stockholm har det också varit ett väldigt intensivt år, med flera nya modeller som har lanserats samt en mängd genomförda aktiviteter och evenemang. Vi har även fortsatt på inslagen väg med att konstant sträva efter att utvecklas avseende kvalitet, tillgänglighet, servicegrad och kompetens i våra samarbeten.
Vi ser med tillförsikt fram emot ett förhoppningsvis ännu mer spännande 2015 tillsammans med våra kunder. Under året kommer våra huvudmän i Tyskland löpande förse oss med ytterligare nya modeller att erbjuda marknaden. På personbilssidan kan vi bl.a. se fram emot Golf Sportscombi Alltrack och senare under året ännu fler versioner och motoralternativ till vår nya hyllade Passat. Under året kommer även våra oerhört populära transportbilar Caddy och Transporter att genomgå ett generationsskifte och lanseras som nya modeller. Något vi vet många ser fram emot.
 
Miljöfrågor och E-Mobility kommer självklart fortsatt att vara i fokus under nästa år. I skrivande stund är också supermiljöbilspremien på tapeten i och med förslag på ökade anslag för nästa år. Hybridversionerna Golf GTE och Passat GTE kommer att vara heta nyheter under nästa år. Vi kommer också fortsatt driva frågor och skapa intressanta forum för kunskapsutbyte inom E-Mobility tillsammans med våra kunder och partners.
Men, nu står som sagt tomten för dörren och det är snart dags att öppna klapparna. En stor julklapp tål dock att väntas på. Den 17:e Januari inviger vi norra Europas modernaste anläggning. Vi kryddar helgen med skön underhållning, god mat och naturligtvis några fantastiska erbjudanden. Varmt välkommen till Volkswagen Smista i januari!
Kör nu säkert på ”vintervägarna” över helgerna, så hörs och ses vi på andra sidan året.
 
Vi på Volkswagen Stockholm önskar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.
 
Bästa Hälsningar

Mikael Fredriksson
Fleet Sales Manager